Arkitekt & Grundare

Thomas Klevås

Jag brinner för att skapa en hållbar urban framtid ur ett arkitektoniskt perspektiv, med fokus på de städer där fler och fler människor bor. Detta sträcker sig från intressen för utformning av grönare och mer hållbara stadsbilder med hem, arbetsplatser och fritids- / sociala miljöer till skapandet av lösningar som är flexibla och dynamiska nog för att möjliggöra en mängd olika aktiviteter.

Mina intressen omfattar också en mer personlig nivå där möbeldesign och heminredning står i centrum, och där jag designar och bygger egna möbler och interiörer i vårt familjehem i Limhamn. Jag lär mig ständigt och tror på det oerhörda värdet och glädjen att hela tiden främja min egen kunskap och erfarenhet inom nya områden. Detta är förmodligen anledningen till att jag också är en serieentreprenör med en historia av att ha startat ett antal företag inom lika olika områden som informationsteknik, personliga stylingtillbehör för rullstolar, arkitektur och biodling.

– Arkitekt
– Liberal
– Pappa
– Urban explorer
– Filmälskare
– Innebandyspelare
– och mer…

Nästa medarbetare på kontoret

Vill du jobba hos oss?

About me

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro.

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum.

Experience
  • At vero eos et accusamus
  • Quas molestias excepturi
  • Nam libero tempore
Abilities

Lorem ipsum, Dolor sit amet, At mei.